Houd uw bookmarks online simpel bij

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script, is het makkelijk om een eigen startpagina site te beginnen. Daarbij is een onbeperkte hoeveelheid dochterpagina’s in te richten. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

Over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, staat meer informatie op de pagina Houd uw bookmarks online simpel bij. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Het betreffende script is niet al te oud. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. De pagina’s van uw website zullen responsive zijn.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Dit kan door bezoekers links te laten aanmelden op uw website. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Denk aan affiliate banners. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon. U kunt bijvoorbeeld Daisycon inzetten daarvoor.
Free Web Hosting