Je eigen affiliate website beginnen

Met affiliate marketing kunt u inkomsten generen met de promotie van producten van derden. Mogelijk weet u zelf een affiliate programma van een product of dienst waarover u positief bent. Het versturen van producten naar de klant wordt door de feitelijke verkoper gedaan. Het bijhouden van een voorraad is zodoende niet nodig. Wordt via uw verwijzing een verkoop gerealiseerd, dan krijgt u daarvoor een vergoeding. De link affiliate site leidt naar een pagina waarop u meer informatie zult vinden over het starten van uw eigen affiliate winkel.

Tevens zijn advertentie websites geschikt voor het aanbieden van affiliate producten en diensten. In het geval u affiliate feeds kunt inladen met het advertentie script, zal het u weinig moeite kosten om affiliate producten aan te bieden via een dergelijke site. Mist uw script dergelijke functionaliteit, dan kunnen advertenties met affiliate producten vanzelfsprekend ook handmatig worden toegevoegd.

Verschillende plekken op uw affiliate site zijn gereserveerd voor affiliate banners. Deze banners kunnen eveneens verwijzen naar affiliate producten. Met de backend van het script kunt u de banners heel eenvoudig toevoegen aan uw affiliate shop.

Het beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om de kleuren van de verschillende onderdelen van uw affiliate shop te wijzigen. De categorieën voor uw webshop kunt u via het beheerpaneel heel gemakkelijk samenstellen. Tevens kan de kleurstelling van uw affiliate shop via het beheerpaneel eenvoudig worden aangepast. Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Technische kennis is niet echt vereist. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.
Free Web Hosting