Je favoriete websites op een rijtje

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, staat meer informatie op de pagina Bouw een lijst van uw favoriete websites. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Het betreffende script is niet al te oud. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. Dit kan door bezoekers links te laten aanmelden op uw website. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Tradetracker.
Free Web Hosting