Je marktplaats goedkoop maken

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. Zo kunt u via de website Begin uw eigen marktplaats een goed script voor advertentie website maken vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Het is een peuleschil voor adverteerders om zich te registreren op uw eigen marktplaats. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Dit account kan gebruikt worden voor het aanmaken en wijzigen van advertenties. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een geplaatste advertentie. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.
Free Web Hosting