Maak een verzameling van je bookmarks

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. De website kan daarbij per thema ingericht worden. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? U kunt dan Je favoriete websites op een rijtje eens doorlezen. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. Met een FTP programma plaatst u de files op uw hosting. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Tijdens de installatie geeft u voor de website relevante informatie op. Gegevens voor de zoekmachines en gegevens voor de databaseverbinding zijn voorbeelden van dergelijke informatie. Ook kunnen de gebruikersnaam en het password voor het administrator account ingesteld worden. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.
Free Web Hosting