Maak eenvoudig een moderne startpagina site

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Gemakkelijk een moderne startpagina website samenstellen. Het script is ontwikkeld met PHP. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.
Free Web Hosting