Maak eenvoudig een nieuwe portaal site

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U kunt er meer over lezen op Professioneel een eigen startpagina site runnen. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting