Maak eenvoudig een nieuwe startpagina website

U kunt op een eigen startpagina website de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. U kunt zelf beslissen welke prijs voor een link gehanteerd wordt. U kunt het scherm waarin u dat kunt instellen vinden binnen het beheergedeelte. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Een eigen portaal website samenstellen een aanrader. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Na het invullen van het aanmeldformulier zal een nieuw account aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.
Free Web Hosting