Maak je eigen affiliate internetshop

Extra inkomen genereren voor uw onderneming is te doen met behulp van affiliate marketing. Met affiliate marketing verdient u geld met de promotie van reeds bestaande producten. U hoeft dan geen eigen producten te ontwikkelen. U kunt voor de affiliate shop een script inzetten. Deze feeds van bijvoorbeeld Daisycon plaatst u eenvoudig in het script. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald.

Via de site affiliate script kunt u de noodzakelijke spullen voor affiliate marketing aanschaffen. Samen met het script kunt u daar een mooie domeinnaam en een webhosting pakket aanschaffen. Het script is voorzien van uitgebreide gebruikersinstructies die online zijn raad te plegen. Alles wat nodig is voor het beginnen van een affiliate site heeft u dan binnen handbereik.

Het beheer van uw affiliate webshop kan vanaf iedere denkbare plek worden gedaan. Inloggen binnen het beheerpaneel kan vanaf iedere denkbare plek. Handmatig bijwerken is overigens zelden noodzakelijk. Door regelmatig productfeeds in te laden en te verwerken blijft het assortiment binnen uw affiliate shop actueel.
Free Web Hosting