Maak je eigen affiliate website

Starten met affiliate marketing hoeft niet moeilijk te zien. De belangrijkste componenten zitten in een PHP script verwerkt, die u via de link in dit artikel kunt aanschaffen. De website inrichten kunt u eenvoudig doen met behulp van de beschikbaar gestelde handleiding. Nieuwe productfeeds zijn heel gemakkelijk toegevoegd binnen uw affiliate shop. Hier leest u over de mogelijkheden van een affiliate script.

Met het affiliate script kunt u op opvallende plekken tevens banners plaatsen. U kunt deze banners binnen uw website plaatsen via het beheerpaneel. Dit beheerpaneel kan gebruikt worden voor het wijzigen van uw affiliate shop. Beginnen met affiliate marketing wordt met dit script gemakkelijk te doen. In het script zitten alle functionaliteiten die nodig zijn voor een succesvolle affiliate shop. Het is mogelijk om direct te starten met affiliate marketing.

Via de pagina Verdienpassiefinkomen.nl kunt u een script voor affiliate marketing aanschaffen. U kunt via deze pagina direct de webhosting en de domeinnaam aanvragen. Kiest u voor webhosting samen met het pakket, dan is het mogelijk om het script direct te laten plaatsen voor u. U hoeft het script dan niet meer zelf te installeren.

Wilt u uw webwinkel met nog meer mogelijkheden uitbreiden, dan kan dat ook binnen de beheeromgeving. Dit script geeft u alle functionaliteiten die nodig zijn om te beginnen met affiliate marketing. Heeft u een baan en zou u graag extra geld naast uw baan verdienen? Het bijwerken van producten kost u geen tijd omdat de feeds automatisch om de zoveel tijd worden ingeladen. U kunt op een eenvoudige wijze productfeeds toevoegen binnen de affiliate winkel.
Free Web Hosting