Makkelijk een eigen portaalsite realiseren

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina adsense website.

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.
Free Web Hosting