Makkelijk een marktplaats maken

U kunt een eigen advertentie website in elkaar zetten en daarmee geld verdienen. Dit opzetten kunt u vanaf overal ter wereld doen omdat het via internet verloopt. Een eigen marktplaats beginnen kan met behulp van een script dat u online kunt kopen. Deze advertentie website is vanaf elke plek op de wereld te beheren.

Zou u wel een PHP script willen gebruiken waarmee u een groot aantal functies in huis haalt? De pagina Bouw uw eigen marktplaats beschrijft een dergelijk script. De installatie is in 3 simpele stappen gebeurd. De aanbieder kan u helpen bij de installatie. De website is direct na de installatie beschikbaar.

De gebruikersnaam en het wachtwoord voor het uitvoeren van beheertaken mag u zelf kiezen. De noodzaak om zelf iets te bouwen valt weg als u een reeds bestaand script koopt. De dingen die u wilt doen kunnen vaak al met het kant en klare script.

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. De installatie kan met weinig kennis van de techniek worden uitgevoerd. Vanaf de site van de aanbieder kunt u de handleiding voor het installeren downloaden. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

De belangrijkste zoekwoorden zijn per rubriek in te stellen. Zou u zelf een script moeten schrijven, dan zult u zich ook over zoekmachineoptimalisatie moeten bekommeren. Via een betaalkoppeling kan er worden betaald voor het plaatsen van een advertentie in betaalde rubrieken. Ook zijn er aanvullende mogelijkheden bij de plaatsing van een advertentie waarvoor geld kan worden gevraagd.
Free Web Hosting