Nieuwe advertentiesite maken

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. Het scherm wordt gebruikt voor het plaatsen van een advertentie. Op een later tijdstip kunt u een wijziging aanbrengen in een advertentie.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Raadpleeg marktplaats CMS wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

De website van de ontwikkelaar van het script bevat meer informatie wanneer u voornemens bent om het script in gebruik te nemen. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Een direct inzetbaar SSL certificaat is bij het script inbegrepen. Per advertentie kunnen een website en een telefoonnummer worden vermeld. Voor deze extra opties kan een losse prijs gerekend worden. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting