Nieuwe startpagina

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Op een algemene startpagina worden doorgaans links omtrent verscheidene onderwerpen geplaatst. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Uw eigen startpagina online zetten. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.
Free Web Hosting