Ontwikkel gemakkelijk een moderne portaalsite

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Aanmelden startpagina. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Links worden direct geplaatst na de betaling.
Free Web Hosting