Passief geld verdienen met een site

Starten met affiliate marketing is verder voor u eenvoudiger dan u denkt. U hoeft zelf geen producten te maken maar kunt geld verdienen door bestaande producten te promoten. Met de juiste hulpmiddelen kunt ook u zonder al te veel problemen beginnen met affiliate marketing. U kunt vanuit het affiliate script dat verderop beschreven wordt een thema kiezen en het thema aanpassen zodat er geen webdesigner bij komt kijken.

U kunt via de website affiliate site beginnen een uiterst goed script voor het bouwen van uw affiliate shop kopen. De producten kunnen in verschillende formaten worden aangeleverd en worden ingelezen door het script. Eventueel kunt u webhosting bij het script kopen, zodat u het script op deze webhosting kunt draaien.

Het promoten van affiliate producten is prima te combineren met andere manieren van online geld verdienen. Het kan bijvoorbeeld eenvoudig met Google Adsense gecombineerd worden. Opvallend aan dit programma is dat er automatisch passende advertenties worden gezocht om te tonen op uw site. Klikt een bezoeker op een advertentie binnen het programma van Adsense, dan ontvangt u een vergoeding binnen uw Adsense account. Zelf op de advertenties klikken is niet slim, want dat mag niet en kan ervoor zorgen dat u uw Adsense account kwijtraakt.

Naast uw baan kunt u in uw eigen tijd kunt u werken aan uw affiliate shop. Een groot voordeel is dat u zelf geen producten hoeft te maken om online geld te verdienen. Producten kunnen automatisch binnen de affiliate shop worden opgenomen. Binnen Daisycon kunt u de feeds van de verschillende adverteerders afzonderlijk inlezen en de producten automatisch toevoegen binnen uw affiliate shop. Een affiliate netwerk is ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de verkopen en het uitbetalen van u als publisher.
Free Web Hosting