Professioneel een advertentie website starten

Er zijn verschillende typen website waarmee online geld verdienen eenvoudig te doen is. Zo kan een eigen marktplaats hiervoor worden ingezet. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Men kan betalen voor de plaatsing van advertenties in een betaalde rubriek. Bij het toevoegen van een advertentie aan uw website kan er ook voor een aantal extra opties gekozen worden waar u geld voor kunt vragen.

Op advertentie script leest u meer over het beginnen van een advertentie website. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket.

Gebruikers melden zich heel gemakkelijk aan op uw advertentie website. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.

Per rubriek op uw advertentie website zijn de belangrijkste zoektermen in te vullen. Het marktplaats PHP script neemt SEO-gerelateerde zaken uit handen.

Wordt er een advertentie toegevoegd in een betaalde rubriek, dan kan de betaling online worden geregeld. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting