Professionele marktplaats bouwen

Een eigen marktplaats beginnen is niet lastig als u weet wat u moet doen. Het is handig om een script te kopen dat speciaal bedoeld is voor het maken van een advertentie website. Daarnaast zijn webhosting en een eigen domein nodig. Nodig is ook het kunnen creëren van een database.

Het advertentie website artikel bevat een link naar een goed advertentie script. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Een database dient er ook op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u waarschijnlijk goed werken met het advertentie script. Tijdens het installeren van het script kan een account voor het beheer aangemaakt worden.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Voor de nieuwe adverteerder zal door het PHP script na het invullen van het formulier een account aangemaakt worden. Via het account kunnen advertenties op de website worden geplaatst. U kunt allerlei aanvullende opties aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. Voor deze opties kunt u geld vragen.

Het advertentie script is aan diverse betaalproviders te koppelen. Er is ondersteuning voor Targetpay en Mollie. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Betalen via deze betaalgateways is voor Nederlandse en Belgische klanten heel eenvoudig.

U kunt ook de paginanummering aanpassen. Bijvoorbeeld of u getallen ziet of alleen 2 knoppen voor het vorige en het volgende scherm. Ook stelt u gemakkelijk in hoeveel advertenties per pagina dienen te worden weergegeven. Verder heeft u complete controle over de kleuren van uw advertentie website.
Free Web Hosting