Simpel uw bookmarks online op een rijtje

Wilt u geld verdienen via internet, dan zijn er verschillende manieren om dat te doen. Mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld met een eigen startpagina site. Op een dergelijke website kunt u uw dochterpagina’s naar onderwerp indelen. Op elke dochterpagina kunt u zodoende gerelateerde backlinks plaatsen naar andere websites.

De website kan met pure opmaakcode in elkaar gezet worden. Maar een veel beter idee is het om er een PHP script achter te zetten. Zo een script heeft onder andere een beheeromgeving waarmee de startpagina’s beheerd kunnen worden. Meer informatie kunt u vinden op de pagina aanmelden startpagina.

Op een webhosting pakket kan het script heel eenvoudig geplaatst worden. Op uw site staat een aanmeldformulier waarmee men zich gemakkelijk bij uw website kan aanmelden. Men kan via een eigen account heel gemakkelijk dochterpagina’s toevoegen aan de site. Bij de modernere scripts kunnen beheerders ook de kleuren van hun dochterpagina volledig aanpassen naar hun eigen wens. Aan een onderwerp gerelateerde teksten plaatst u eveneens zeer eenvoudig op een startpagina.

Het is niet lastig om extra inkomen te genereren wanneer u een eigen startpagina website heeft. Heeft u een startpagina website in uw bezit, dan zal het niet moeilijk zijn om links te verkopen. Is het script voorzien van een betaalkoppeling, dan hoeft u zelf weinig te doen voor het plaatsen van de betaalde links.

Wanneer een link wordt aangemeld, kan er direct via uw website betaald worden voor de link. Het script controleert dan meteen of er daadwerkelijk betaald is. Is een betaling gelukt, dan zal een link direct aan de website toegevoegd worden.

Wilt u banners plaatsen op uw site, dan is dat tevens een mogelijkheid. Zo kunt u met affiliate marketing ook nog extra verdienen. Via het beheerpaneel kunt u makkelijk affiliate banners aan uw website toevoegen. Met banners kunt u zo ook extra inkomen verdienen. U kunt dit zien als een extra mogelijkheid, naast het verkopen van backlinks.
Free Web Hosting