Site beheren tool

Zou u graag een CMS gebruiken voor het bouwen van uw website? Dan is het ook raadzaam om webhosting af te sluiten en een eigen domein te registreren. Bij CMS pakketten heeft u heel veel mogelijkheden wat betreft uitbreidbaarheid. Qua beschikbare opties wordt u bij een website builder in veel gevallen beperkt. Er is een sterke mate van afhankelijkheid van de opties die aanbieder heeft ontwikkeld.

Zou u graag zelf een site bouwen? Voor het maken van een website zijn diverse opties. U kunt daarvoor een website builder gebruiken. Ook is het mogelijk om een eigen webhosting pakket te gebruiken. De tool die u dan installeert, wordt een content management systeem genoemd. Daarover is op Je website laten maken met CMS systeem meer informatie te vinden.

Zou u graag een CMS gebruiken voor het bouwen van uw website? Wat dan ook verstandig is, is het kopen van webhosting en het registreren van een eigen domeinnaam. U kunt een CMS systeem redelijk makkelijk uitbreiden met extra functionaliteit. Bij een website builder loopt u tegen een beperking aan qua mogelijkheden. U bent afhankelijk van de mogelijkheden die de aanbieder geprogrammeerd heeft. U kunt de bestanden vrij eenvoudig op de server zetten. Gedurende het 1e bezoek wordt het installatiescript aangeroepen. Daarbij kunt u verschillende belangrijke instellingen doorgeven.
Free Web Hosting