Start een eigen affiliate internetshop

Met een affiliate site kunt u makkelijk extra inkomsten genereren online. Verderop in dit artikel vindt u een link die verwijst naar een site waarop u een handig script kunt aanschaffen voor affiliate marketing. Nadat u zich heeft aangemeld bij een affiliate netwerk zoals bijvoorbeeld Daisycon, kunt u beginnen met het promoten van producten. Met een affiliate script kunt u in korte tijd uw eigen affiliate shop online hebben. Er is een PHP script beschikbaar waarmee u makkelijk een eigen affiliate site kunt maken.

Verder is aanmelding bij een affiliate netwerk aanbevolen. Bij een dergelijk netwerk zit een groot aantal aanbieders aangesloten. U ontvangt een geldbedrag in uw account als er met behulp van uw website vermelding een sale wordt gerealiseerd.

Op kunt u een script aanschaffen dat alle functies bevat van een moderne affiliate webwinkel. Het is mogelijk om het script te aanschaffen en deze op uw eigen hostingpakket te installeren. Daarbij kunt u een hostingpakket samen met het script aanschaffen, indien u nog geen hosting heeft.

Banners zijn eveneens makkelijk toe te voegen aan de site. Banners kunnen op verschillende plekken binnen de affiliate shop worden geplaatst. Dit doet u zeer makkelijk via de beheeromgeving van het script. Binnen deze beheergedeelte voert u daarbij de andere beheerderstaken rondom uw website uit.
Free Web Hosting