Start je eigen affiliate marketing internetwinkel

Wilt u geld verdienen online dan kunt u met behulp van een webscript uw eigen affiliate webwinkel opzetten. Een dergelijk script kunt u in combinatie met een domeinnaam en webhosting heel gemakkelijk aan de praat krijgen. Hieronder vindt u meer informatie over geld verdienen met een affiliate webwinkel.

Zou u graag naast uw baan een extra zakcentje verdienen? Met een eigen affiliate site kunt u met relatief weinig moeite extra geld verdienen. Het mooie is dat u zelf kunt bepalen waar en wanneer u eraan werkt.

U kunt op de pagina affiliate marketing webshop meer over affiliate marketing lezen. U kunt een script gebruiken die is voorzien van een beheerpaneel. Het beheerpaneel is gemakkelijk in het gebruik en u kunt er alle instellingen van de webwinkel mee wijzigen. Productfeeds kunt u inzetten om automatisch een up-to-date aanbod binnen uw webshop te hebben.

Er zijn een aantal plekken op de site waar u banners kunt plaatsen. Het beheersysteem wordt geleverd met een scherm waarmee eenvoudig banners kunnen worden geplaatst. Zo kunt u de afbeelding uploaden en de URL invoeren waarnaartoe de banner moet verwijzen. Ook kunt u de HTML code van de banner toevoegen in het systeem wanneer dat noodzakelijk is. Verder is er de mogelijkheid om linkpartners aan de website toe te voegen als u dat wilt.
Free Web Hosting