Start je eigen affiliate shop

Extra inkomen genereren is mogelijk met affiliate marketing. De producten die middels uw affiliate shop gepromoot kunnen worden, kunnen simpel met productfeeds aan uw shop worden toegevoegd. Producten kunnen via deze productfeeds geautomatiseerd worden aangemaakt binnen uw webshop. Verder de juiste affiliate links zijn opgenomen in de feed. Daarbij u kunt extra inkomen verdienen online als u daarvoor openstaat.

Wanneer u een website inzet voor geld verdienen is het belangrijk dat u genoeg controle heeft over de indeling. Via het beheergedeelte kunnen deze banners binnen uw site worden geplaatst. Dit beheerpaneel kan gebruikt worden voor het wijzigen van uw affiliate shop. Dit script is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die wil beginnen met affiliate marketing. Zelf programmeren is niet nodig als u in het bezit bent van het affiliate script. Omdat het script alle functies alvast bevat, kunt u direct beginnen met affiliate marketing.

De productinformatie kan up to date worden gehouden door om de zoveel tijd de verschillende product feeds in te laden. In een productfeed staat productinformatie in een voor het script begrijpbaar formaat. Op de pagina kunt u een affiliate script aanschaffen waarmee het bouwen van een affiliate shop mogelijk wordt. U krijgt hiermee de optie om een passief inkomen te genereren. Producten worden automatisch ingelezen met behulp van zogenaamde productfeeds.

Tevens kunt u erg makkelijk affiliate banners op uw affiliate site plaatsen. Er is een groot aantal ruimtes binnen uw site waar die banner geplaatst kan worden. Binnen het beheerpaneel plaatst u erg eenvoudig banners binnen uw affiliate shop. Met deze beheergedeelte brengt u daarnaast andere aanpassingen aan binnen uw webwinkel.
Free Web Hosting