Start je eigen affiliate website

Online geld verdienen zonder eigen product is mogelijk via affiliate marketing. Uw shop kan met de productfeeds heel snel worden gevuld met de verschillende producten die u kunt promoten. U kunt met productfeeds de verschillende producten automatisch toevoegen aan uw affiliate webwinkel. Ook de juiste affiliate links zijn opgenomen in de feed. Zonder technische kennis is het beginnen van een affiliate webwinkel prima te doen.

Ook als u zelf geen websites kunt bouwen, kunt u zo eenvoudig beginnen met affiliate marketing. Zo kunt u zich op de andere zaken rondom de website richten, zoals het selecteren van de beste aanbiedingen. Het is niet noodzakelijk om het beheer van de site op een vaste plek te doen. Het beheer is goed vanuit uw eigen huis te doen. Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om wederkerende inkomsten te genereren. Daarbij maakt het niet uit of u een baan heeft of een ondernemer bent.

Het script dat op affiliate marketing beginnen wordt aangeboden bevat alle benodigde functionaliteiten om een affiliate shop te starten. Het betreft een PHP script dat u alleen nog maar op uw hostingpakket hoeft te installeren. Maar als u nog geen geschikte webhosting voor de software heeft, kunt u dit ook direct via deze website regelen.

Op dezelfde pagina kunt u een domeinnaam en een hosting pakket aanschaffen.
Free Web Hosting