Uw eigen advertentie website maken

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Zo kan een eigen marktplaats hiervoor worden ingezet. Zo verdient u enerzijds aan de adverteerders op uw marktplaats website. Het is mogelijk om betaalde categorieën aan te maken. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Voor meer informatie over een advertentie website maken, kunt u Goedkoop uw advertentie website starten raadplegen. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. Op deze wijze kunt u het aantal foto’s per advertentie beperken als u dat zou willen. Het aantal foto’s per advertentie kunt u zo afstemmen op de beschikbare schijfruimte.

Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.

Per rubriek op uw advertentie website zijn de belangrijkste zoektermen in te vullen. Zou u zelf een script moeten schrijven, dan zult u zich ook over zoekmachineoptimalisatie moeten bekommeren.

Via een betaalkoppeling kan er worden betaald voor het plaatsen van een advertentie in betaalde rubrieken. U kunt tevens een bedrag rekenen voor de aanvullende opties bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.
Free Web Hosting