Uw eigen advertentie website maken

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. U kunt via de link Een eigen advertentie website bouwen eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Het is gemakkelijk om naar dit formulier toe te navigeren. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. Ook wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. Het is zo bijvoorbeeld mogelijk om er nog een inkomen naast op te bouwen met affiliate marketing.
Free Web Hosting