Uw eigen advertentiesite opbouwen

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. Hoe lang een advertentie zichtbaar blijft, kunt u dan zelf instellen. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. Zo heeft u altijd actuele advertenties binnen uw marktplaats omgeving.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina marktplaats cms. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. U kunt met het script een volledig werkende marktplaats website installeren. Een site die u volledig kunt aanpassen naar uw eigen smaak en waarmee u inkomsten kunt genereren.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. Hoeveel afbeeldingen er geplaatst mogen worden bij een advertentie, kunt u zelf instellen. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Er zal bij iedere advertentie een formulier worden getoond waarmee op een advertentie kan worden gereageerd. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. Er is een koppeling met een payment provider te maken waarmee adverteerders direct online voor deze mogelijkheden kunnen betalen.
Free Web Hosting