Uw eigen CMS website laten samenstellen

Wilt u zelf een website maken? Een aantal dingen moeten noodzakelijkerwijs geregeld worden. In eerste instantie is het raadzaam een eigen domeinnaam te registreren. Het kiezen van een naam die te maken heeft met uw bedrijf, is verstandig. Tevens is webruimte nodig. Het is van belang dat u de bestanden kopieert naar de webserver.

Er zijn diverse manieren waarop een content management systeem over het algemeen wordt geïnstalleerd. In sommige gevallen dient u een configuratiebestand handmatig te wijzigen en er de gegevens van de databaseverbinding in op te nemen. Het kan ook zijn dat de database tabellen handmatig met behulp van SQL-statements aangemaakt moeten worden. Maar het komt ook voor dat er een installatie script wordt gestart tijdens uw eerste bezoek. Een hoop handelingen worden dan door het script uitgevoerd en die hoeft u dan niet meer handmatig uit te voeren.

Op de pagina kunt u meer informatie over een content management systeem vinden. Als u de links volgt komt u uiteindelijk terecht op de website van de aanbieder. De CMS software bevat een beheeromgeving waarmee u de website eenvoudig beheert. Via het beheerpaneel past u bijna iedere belangrijke instelling van uw website aan.

Een zeer belangrijk component is de beheeromgeving. Er is een speciale link waarmee u naar de beheeromgeving kunt gaan. Er zal een inlogformulier verschijnen. Zodra u bent ingelogd kunt u alle instellingen van uw website heel gemakkelijk wijzigen. Het toevoegen van andere beheerders aan het CMS programma is ook mogelijk. U kunt dan met meerdere mensen werken aan de nieuwe website.

De formulieren die op uw website geplaatst kunnen worden, kunt u zelf vormgeven. U kunt zelf beslissen uit welke velden de formulieren precies bestaan. Het is mogelijk om velden verplicht te maken. De ingevulde formulieren ontvangt u per e-mail.
Free Web Hosting