Uw favoriete websites op een rij

Er kan op een makkelijke wijze gebruik gemaakt worden van startpagina’s om links naar uw website te bouwen. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. U kunt de pagina eigen startpagina bekijken voor meer informatie over een PHP script waarmee u zelf een startpagina website kunt oprichten. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. Er bestaat naast de mogelijkheid voor het toevoegen van backlinks de mogelijkheid om widgets aan een dochterpagina toe te voegen. Een widget bevat bijvoorbeeld het laatste nieuws die aan uw bezoekers wordt weergegeven. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. Denk aan affiliate banners. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradetracker.
Free Web Hosting