Uw marktplaats goedkoop bouwen

Een advertentie website is relatief eenvoudig in te zetten voor het genereren van online inkomsten. Dat in elkaar zetten doet u op internet vanuit huis of vanaf kantoor. Online is er een script te koop waarmee u een marktplaats kunt bouwen zonder dat u zelf hoeft te programmeren. U kunt vanaf iedere locatie het beheer dan deze advertentie website doen.

De pagina Je eigen marktplaats maken bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Voor het werken met het advertentie script is geen enkele kennis van de techniek vereist. U kunt de installatie zonder al te veel technische kennis gemakkelijk uitvoeren. Op de website van de aanbieder staan de instructies voor het installeren. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Zodra de installatie is voltooid, is het mogelijk om uw beheeraccount te gebruiken voor het uitvoeren van beheertaken.

Hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd kunnen worden, kunt u instellen in de beheeromgeving. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting. Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dit is via een aanmeldformulier op uw website te doen. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.
Free Web Hosting