Uw moderne startpagina website ontwikkelen

Wanneer u linkbuilding werkzaamheden verricht dan zou het startpaginascript weleens interessant voor u kunnen zijn. Het is met zo een script mogelijk om iedere afzonderlijke startpagina aan een eigen subdomein te koppelen. Daarbij kunt u belangrijke zoektermen opnemen in het subdomein van een startpagina.

Over een redelijk betaalbaar startpagina script is op meer te lezen. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Er wordt gebruik gemaakt van een database om de gemaakte startpagina’s in op te slaan. Via een formulier aan de voorkant van uw website kunnen bezoekers een gebruikersaccount aanmaken. Men plaatst naast links ook heel gemakkelijk widgets.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. Wilt u een Google Adsense banner toevoegen, dan is dat eenvoudig te doen. Afwisseling tussen banners is mogelijk. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Er zijn zo verschillende plekken waar u eenvoudig een aantal banners toevoegt.

Het kan voorkomen dat iemand zijn wachtwoord niet meer weet. Via het inlogformulier is heel eenvoudig een nieuw wachtwoord aan te vragen. De beheerder ontvangt na de aanvraag instructies per e-mail. Het e-mailadres kan de beheerder tijdens de aanmelding op uw website invoeren.

Een individuele startpagina is vaak rondom een bepaald thema opgebouwd. Het is dan ook geen verrassing dat veel links op een dochterpagina over dat onderwerp zullen gaan. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. Een thema kan zo verder opgesplitst worden in deelonderwerpen. De links op een startpagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt.
Free Web Hosting