Uw nieuwe startpagina maken

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Nieuwe startpagina. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting