Wil je een eigen advertentiesite maken?

Online geld verdienen kan op verschillende manieren. U zou ervoor kunnen kiezen om geld te verdienen met het runnen van uw eigen advertentie website. Zelf een script bouwen is een optie. Ook bestaan er PHP scripts die speciaal bedoeld zijn om u bij het maken van een advertentie website te ondersteunen. De noodzaak om zelf een PHP script te bouwen valt weg, op het moment dat u een advertentie script aanschaft bij een bestaande aanbieder.

U kunt adverteerders laten betalen voor de plaatsing van advertenties in door u aangemaakte rubrieken. Vaak is dit het geval bij commerciële rubrieken. Als u een goede marktplaats site heeft, dan zullen bedrijven graag betalen voor de plaatsing van een kwalitatieve advertentie. Tevens kunt u verdienen aan topadvertenties die de adverteerders kunnen aanmaken. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. De pagina Mobielvriendelijke advertentiesite maken bevat een link waarmee een script met de bovenstaande functionaliteiten te kopen is.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. Het is een manier om adverteerders actief op uw website te houden. Het script is zo opgezet dat zelfs iemand zonder technische kennis er een advertentie website mee kan bouwen. Natuurlijk kunt u ook zelf een script ontwikkelen. Maar dat kost veel tijd. Daarom is het in het artikel genoemde script het beste alternatief voor een eigen marktplaats beginnen.
Free Web Hosting