Wil je een eigen marktplaats bouwen?

Bent u voornemens om een eigen marktplaats website op te richten waarop adverteerders de mogelijkheid krijgen op een makkelijke manier hun spullen aan te bieden? Dat is eenvoudig te doen met een bepaald PHP script waarover later meer. Op de website is een formulier aanwezig waarmee heel makkelijk een account aangemaakt kan worden. Het account kan gebruikt worden om advertenties te plaatsen op de advertentiesite. Wanneer er spullen zijn verkocht, dan haalt de adverteerder zijn advertentie eenvoudig weer offline.

U kunt de adverteerder bijvoorbeeld een website laten tonen bij zijn of haar website. Men kan direct online betalen voor het weergeven van deze aanvullende gegevens. Zo verdient u geld aan uw eigen marktplaats website. Een geheel nieuw script laten programmeren is helemaal niet nodig. Meer informatie over een script waarmee dat te doen is, kunt u in het artikel marktplaats script vinden. Er is geen enkele technische kennis vereist om de indeling van de website aan te passen via de beheerschermen.

De rubriek die het beste past kan bij het plaatsen van een advertentie worden gekozen. De naam van een categorie geeft aan wat voor soort spullen binnen die rubriek te koop aangeboden worden. Binnen de beheeromgeving kunt u de voor de zoekmachine belangrijke meta gegevens van elke rubriek opgeven. Hiermee worden de verschillende rubrieken op uw website beter in de zoekmachines gevonden. Er mogen door een adverteerdere meerdere advertenties aan uw website toegevoegd worden. Een eigen account kan via een op de website aanwezig formulier aangemaakt worden.
Free Web Hosting