Affiliate inkomsten via je eigen affiliate internetshop

Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen online. Met de promotie van de producten van derden kan geld worden verdiend. In dat geval is het niet nodig om eigen producten in elkaar te zetten. U kunt voor de affiliate shop een script inzetten. Het is uiterst eenvoudig om een feed in te laden van bijvoorbeeld Daisycon met het script. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt.

Heeft u alle benodigdheden binnen handbereik, dan is beginnen met affiliate marketing niet moeilijk. Een goed PHP script voor affiliate marketing is aan te schaffen via de pagina affiliate shop. Het script dat u daar kunt aanschaffen is voorzien van uitgebreide gebruikersinstructies die online zijn raad te plegen. U kunt het domein en de webhosting direct aanvragen tijdens het aanschaffen van het script. Indien u vandaag nog wilt beginnen met uw eigen affiliate shop, klik dan op de link.

U heeft geen vaste werkplek nodig voor het beheer van de affiliate site. Met behulp van een laptop is het mogelijk om vanaf iedere plek in te loggen binnen het beheerpaneel. Hierbij geldt dat het meeste werk automatisch wordt gedaan. Door regelmatig productfeeds in te laden en te verwerken blijft het assortiment binnen uw affiliate shop actueel.
Free Web Hosting