Bouw uw eigen advertentie website

U kunt een marktplaats CMS script in gebruik nemen voor het op een eenvoudige wijze samenstellen van uw eigen marktplaats. U kunt hier meer informatie over zo een advertentie script vinden. Zelf programmeren is zo niet meer nodig. Online inkomsten genereren is een reden om uw eigen marktplaats te willen opzetten. Online inkomsten generen is op verschillende manieren mogelijk met een marktplaats script.

Voor het genereren van inkomsten is het advertentie script genoemd op een enorm prima marktplaats script. Aan de extra mogelijkheden bij het aanmaken van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. Tevens is het mogelijk om aan het toevoegen van een advertentie in bepaalde categorieën een prijs te koppelen. Voor zowel Nederlandse op het moment dat Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners op uw advertentie website. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense aanmaken aan uw website. Een alternatief is het plaatsen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is zeer eenvoudig. Op de verschillende pagina’s van de categorieën kunt u daarbij metagegevens kwijt die bij die categorie horen. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.
Free Web Hosting