Je moderne startpagina website realiseren

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Startpagina websites vereisen een speciaal script. Een regulier CMS pakket bevat niet alle benodigde functionaliteiten. Speciaal voor startpagina websites is er een apart PHP script te koop. Hier kunt u daar alles over lezen.

Over een redelijk betaalbaar startpagina script is op meer te lezen. Men heeft de programmeertaal PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Er wordt gebruik gemaakt van een database om de gemaakte startpagina’s in op te slaan. Via een formulier aan de voorkant van uw website kunnen bezoekers een gebruikersaccount aanmaken. Daarbij kan men niet alleen links toevoegen, maar men kan ook verschillende widgets op de eigen startpagina aanmaken.

Er kunnen ook andere componenten worden toegevoegd naast linkblokken. U kunt bijzondere categorieën aanmaken waarbinnen een widget plaatsen mogelijk is. Een voorbeeld is een blokje met het laatste nieuws. Een rubriek waarin de laatst aangemaakte dochterpagina’s vermeld staan, is eenvoudig toe voegen.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Via het inlogformulier is heel eenvoudig een nieuw wachtwoord aan te vragen. Het startpagina script stuurt instructies voor wachtwoordherstel na de aanvraag naar het e-mailadres van de beheerder. Tijdens de registratie heeft de beheerder dit e-mailadres aan het startpaginascript doorgegeven.

Een formulier voor het toevoegen van een nieuwe link kan gemakkelijk vanuit elke dochterpagina worden opgevraagd. Men kan kiezen voor een retourlink plaatsen als tegenprestatie. Betalen voor een linkplaatsing is ook mogelijk. Met behulp van de betaalkoppeling kan de betaling online geregeld worden. Als een betaling is gelukt, wordt de link automatisch toegevoegd.
Free Web Hosting