Portaalsite samenstellen info

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarbij uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Aanmelden startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel gemakkelijk via het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het plaatsen van een nieuwe banner is heel simpel.
Free Web Hosting