Maak Uw Eigen Advertentie Site

Met een advertentie script kunt u op een gemakkelijke wijze een marktplaats website bouwen. Met behulp van dit PHP script kunt u vanuit een beheeromgeving het beheer doen. Veranderingen kunt u middels de beheeromgeving eenvoudig aanbrengen. U kunt middels het beheeromgeving simpel een betaalde categorie toevoegen. Op dezelfde slimme wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar simpele handelingen. Een eigen marktplaats starten is zo behoorlijk eenvoudig. Hierop kunnen adverteerders hun spullen makkelijk te koop aanbieden. De website advertentie website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie simpele stappen.

We vertellen bovendien graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het bevat een veilig PHP inlogsysteem voor de beheeromgeving. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u gemakkelijk in met behulp van het beheerpaneel. U kunt makkelijk iets wijzigen aan het uiterlijk van uw website. Het plaatsen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Met een eigen account is een advertentie aanmaken mogelijk.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. Per categorie op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting