Verhoog uw inkomsten met een affiliate website

Via affiliate marketing is het mogelijk om met de promotie van producten van anderen geld te verdienen. Wellicht heeft u zelf al producten op het oog waaraan een affiliate programma gekoppeld is. Indien een product wordt besteld, dan zal de eigenlijke aanbieder het product naar de klant opsturen. Het bijhouden van een voorraad is zodoende niet nodig. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een verkoop via uw verwijzing wordt gerealiseerd. U kunt over het bouwen van uw eigen affiliate shop hier verder lezen: affiliate site beginnen.

U krijgt tevens de beschikking over een beheerpaneel waarbinnen u productfeeds kunt toevoegen van verschillende affiliate netwerken. Neem de pagina affiliate script door voor meer informatie. Het starten met affiliate marketing is eenvoudig wanneer u de link in dit artikel volgt.

Een eigen e-commerce site kan worden ingericht met behulp van een in de scripttaal PHP ontwikkeld script. Verder is het mogelijk om affiliate producten te verkopen met uw eigen website. Binnen uw shop kunt u eigen producten aanbieden, maar ook producten van derden via affiliate marketing.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. De categorieën voor uw webshop kunt u via het beheerpaneel heel gemakkelijk samenstellen. En u kunt extra pagina’s en een blog gedeelte aan uw affiliate webwinkel toevoegen. U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.
Free Web Hosting