Een startpagina online zetten

Kan men uw website nauwelijks vinden, dan heeft uw site niet veel waarde. De vindbaarheid kunt u verbeteren met de inzet van een startpagina script. Vervolgens zet u de startpagina websites die u met dit script maakt, in om bezoekers richting uw hoofdwebsite te leiden. Het internet barst uit haar voegen dus het indexeren van nieuwe sites wordt steeds lastiger. Er is beperkte tijd en er kunnen maar een bepaald aantal sites op een bepaald moment worden bekeken. In veel gevallen zijn deze sites al wat groter.De hoeveelheid inkomende links is ook van belang. Voor het plaatsen van uw site in de zoekresultaten is dit allemaal van belang.

Wilt u weten hoe u een startpagina script hiervoor kunt gebruiken? U kunt de pagina Uw eigen startpagina op touw zetten bekijken. De benodigde tools kunt u op deze pagina vinden. Zou u externe expertise moeten inhuren voor de vindbaarheid, dan weet u niet wat er achter de schermen gebeurt.

Het kan ook geld opleveren om een eigen startpagina te hebben. Een geschikt platform hiervoor is Google Adsense. U ontvangt dan geld wanneer iemand op een advertentie klikt of wanneer een bezoeker via uw startpagina iets koopt van de adverteerder. Bij een goede aanpak kunt u er een leuk inkomen uithalen.
Free Web Hosting