Bouw gemakkelijk uw site

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Over dergelijke tools kunt u middels het artikel CMS definitie meer te weten komen. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Er wordt u verder gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met dit beheeraccount kunt u via de beheerpaneel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen eenvoudig aan uw website toe te voegen. Er zal bovendien een scherm zijn waarmee u simpel banners aan uw website toevoegt. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Men kan bestellen en betalen middels uw website. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Naar de klant wordt bovendien een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. Middels het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.

Gegarandeerd biedt de aanbieder de mogelijkheid om eerst een demo te bekijken. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het met behulp van de website van de webdeveloper aan.
Free Web Hosting