Een eigen startpagina website beginnen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk gemakkelijk middels het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Geld verdienen is op diverse manieren mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse wijzen betalen. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt daarnaast affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting