Een Nederlandse startpagina maken

Een Nederlandse startpagina is prima te maken. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Dit account kunt u gebruiken om in te loggen en uw startpagina aan te maken en te vullen met links. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. Hierin plaatst u de links. U mag in de rubrieken soms ook tekst en plaatjes toevoegen. Bij sommige websites mag u een commerciële banner toevoegen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Op de pagina Een Nederlandse startpagina bouwen leest u meer over de mogelijkheden die een eigen startpagina u biedt.

Het automatisch verkopen van links wordt ook mogelijk wanneer u een startpaginascript gebruikt. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. De link wordt dan direct weergegeven op de startpagina. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U heeft het dan volledig zelf voor het zeggen.
Free Web Hosting