Maak eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Klik op Aanmelden startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Het hoeft niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting