FBME bank update

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. De bank is sinds juli 2014 onder bewind geplaatst. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is Central Bank Probes Local FBME Deals een interessante tekst. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting