Professioneel een nieuwe portaal site vormgeven

U kunt relatief eenvoudig zelf een linkportaal beginnen. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. U zou de linkportaal in de vorm van een startpagina website kunnen opzetten. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. U kunt affiliate links op dezelfde wijze plaatsen als normale links.

Zou u graag meer over lezen? U zou dan Eigen startpagina maken eens kunnen bekijken. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. U kunt dit script online aanschaffen. De bestanden van het PHP script kunt u meteen downloaden nadat u heeft betaald. Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.
Free Web Hosting