Portaalsite realiseren informatie

Voor sommige websites heeft u bij het bouwen een speciaal CMS systeem nodig. Startpagina websites vereisen een speciaal script. Het vereist functionaliteiten die vaak niet in een gewoon CMS systeem zitten. Voor het bouwen van een startpagina website zijn er gelukkig aangepaste CMS systemen te koop. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Informatie over zo een PHP script is te vinden op Aanmelden startpagina. Men heeft voor de ontwikkeling van het script van PHP gebruikgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van een database om de gemaakte startpagina’s in op te slaan. Via een formulier aan de voorkant van uw website kunnen bezoekers een gebruikersaccount aanmaken. Bij het samenstellen van een eigen startpagina kan men niet alleen links plaatsen, maar ook verschillende widgets kunnen eenvoudig worden geplaatst.

De tijd dat men alleen backlinks kon plaatsen is allang voorbij. Het toevoegen van widgets binnen een rubriek is mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een blokje tonen waarin altijd het meest recente nieuws wordt weergegeven. Een ander voorbeeld is een blokje met een overzicht van de laatst aangemaakte dochterpagina’s.

Gaat u toch zelf een script bouwen, dan zal niemand u tegenhouden. Maar u zult dan wel over de juiste programmeerkennis moeten bezitten. Het script zo in elkaar zetten dat de startpagina website niet gehackt kan worden, is daarbij een belangrijke zaak. Dit kan best lastig blijken.

Bij het gros van de startpagina websites hebben de startpagina’s een eigen onderwerp. Logischerwijs zullen ook veel backlinks verwijzen naar websites over hetzelfde onderwerp. Op iedere afzonderlijke startpagina kunnen tevens rubrieken worden aangemaakt. Men kan de materie zo weer in deelthema’s opsplitsen. Een link dient altijd binnen een categorie op de dochterpagina te worden toegevoegd.
Free Web Hosting