Eigen Advertentiesite Bouwen

Een eigen marktplaats starten gaat makkelijk in het geval dat u de beschikking over een advertentie script heeft. U krijgt dan de beschikking over een beheeromgeving voor wijzigingen. Via dit paneel voert u op een gemakkelijke manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Middels de speciale beheerpaneel kunt u bijvoorbeeld een betaalde categorie aan de website toevoegen. Op dezelfde wijze wijzigt u een kleur op uw website.

Met een paar simpele handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Op uw marktplaats kunnen adverteerders hun objecten te koop zetten. U kunt middels de pagina meer over dit handige PHP script lezen. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie eenvoudige stappen.

Daarbij bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. De bezoeker kan zo eenvoudig een object opnieuw bekijken. U kunt via het beheerpaneel het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Tevens kunt u daar de kleuren en de verschillende rubrieken erg simpel aanpassen. Bezoekers kunnen zich makkelijk registreren. Met een eigen account is een advertentie toevoegen mogelijk.

Op een advertentie reageren is heel eenvoudig. Als hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. Dit helpt u met een goede positionering in Google. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.
Free Web Hosting