Portaalsite opzetten info

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Een startpagina website is een website die overwegend bestaat uit backlinks naar andere sites. Vaak zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site meestal in rondom een bepaald onderwerp. Men zal dan ook vooral links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Uiteraard kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. In het artikel Het samenstellen van je nieuwe startpagina website vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script verder een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Widgets aanmaken op de dochterpagina’s is uiterst makkelijk gedaan. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Het is tevens mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script aanschaffen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Het is vaak mogelijk om per afzonderlijke rubriek op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U heeft de optie om tekst met relevante zoekwoorden te plaatsen bij een rubriek. Het is enorm gemakkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Wilt u banners plaatsen op uw startpagina website? Via de beheeromgeving kunt u dat makkelijk regelen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.
Free Web Hosting